Петък, 29 Май 2020
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 11 Юли 2018

2000

Дневен хороскоп - Телец - 11.07.2018 - Време за ваканция

Новите начинания през днешния ден ще ви се отдават с лекота, за това бъдете активни и действайте. Напрегнат и уморителен ден, но за мобилизираните от знака предоставя възможности за успех.

Преобладаващата част от Телците са дълбоко наранени душевно и трудно се концентрират, както и трудно крият емоционалното си състояние. Мнозина ще вземат решение за ваканция, а някои още днес ще поемат на път, включително и извън страната. Чувството за собствената ви значимост ще ви постави в позиция да избирате между повече от една възможност, само, че не преигравайте с късмета си. Носители сте на новото и сте с възможности да влияете върху голям кръг от хора, направете го добронамерено и отговорно.

Бъдете толерантни към онези, които не споделят идеите ви. Използвайте в работата си само проверена информация и доказал ефективността си опит. Ще разговаряте с интересни събеседници, някой от тях ще е много убедителен. Не позволявайте да въздейства върху решенията ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година