Понеделник, 30 Януари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 11 Февруари 2018

4224

Дневен хороскоп - Телец - 11.02.2018 - Не допускайте конфликти

През днешния ден е необходима предпазливост и внимание във всички дела. Като всеки обикновен ден неделя предоставя условия за реализация на целите, но издига и прегради.

Характеристиките за успех са много силни, и ще натежат във ваша полза, но възникват и остри кавги, които не бива разрастват, защото раждат негативизъм, и изместват плоскостта на успеха. Имате чудесни идеи, но като че ли не срещате очакваното разбиране. Опитайте се да се освободите от семейните ангажименти и разнообразете денят си с по-приятни занимания. Едва ли ще е проблем да намерите съмишленици за намеренията си. В сърдечен план ви очакват добри новини. Няколко часа уединение или занимание с хобито ще се отразят положително на тонуса ви.

В началото на деня настроението ви може да е по-скоро меланхолично, но скоро ще промените нагласата. Избягвайте разговорите с личности, които предимно се оплакват. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-