Събота, 25 Януари 2020
Телец

Дневен хороскоп
Събота 11 Август 2018

1337

Дневен хороскоп - Телец - 11.08.2018 - Стабилизирайте се

Телците едва ли ще успеят да осъществят намеренията си чрез хитрост, лъжи или агресивност. Временен успех – само за конкретен случай може би ще постигнете, но освен, че не става въпрос за нищо дълготрайно, временната полка ще бъде тежко платена.

Насочете се изцяло към стабилизация. Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест. Запазете спокойствие, ако попаднете в някаква странна ситуация.

Обмисляйте внимателно препоръките, които давате. Преценете дали събеседникът ви е в състояние да се възползва от тях. Не сте в ситуация да контролирате процесите, така че не се и опитвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година