Вторник, 15 Октомври 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 11 Август 2018

1295

Дневен хороскоп - Телец - 11.08.2018 - Стабилизирайте се

Телците едва ли ще успеят да осъществят намеренията си чрез хитрост, лъжи или агресивност. Временен успех – само за конкретен случай може би ще постигнете, но освен, че не става въпрос за нищо дълготрайно, временната полка ще бъде тежко платена.

Насочете се изцяло към стабилизация. Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест. Запазете спокойствие, ако попаднете в някаква странна ситуация.

Обмисляйте внимателно препоръките, които давате. Преценете дали събеседникът ви е в състояние да се възползва от тях. Не сте в ситуация да контролирате процесите, така че не се и опитвайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година