Сряда, 21 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 10 Март 2018

3130

Дневен хороскоп - Телец - 10.03.2018 - Ориентирайте се към промени

Неблагоприятната енергетиката днес влияе отрицателно върху мислите, настроението и поведението на всички. Телците следва прецизно да планират реализацията на деловите се цели.

За да ги осъществят, или още сега категорично да се ориентират към промени, които ще им осигурят нов старт. Схемата, по която разгръщате дейността си в момента, не е надеждна. Изобилства от изострени конфликти. Ще бъдете в крак с всичко, което считате за срочно и важно. С делови усет за нещата ще изпипвате детайлите, за да нямате в последствие причини за безпокойство. Но, такива ще се намерят, стига навреме да овладеете положението, а вие го можете.

Разбирателството с партньора ви прави по-близки и увеличава силата ви. Някой ще се опита да ви ухажва и да привлича вниманието ви. Може и да ви изненада с покана за среща. Преценете рисковете и не отказвайте, ако няма да попречи на текущите ви отношения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година