Понеделник, 15 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

4484

Дневен хороскоп - Телец - 01.03.2018 - Подкрепа в нужда

Добре е да не прибързвате с оценките си и да потърсите по-елегантни начини за справяне със ситуацията, ако тя събужда у вас раздразнение или стрес.

Негативите през днешния ден са на всякъде, за това е препоръчително да ограничете контактите си, запознанствата могат да имат неприятно продължение. Този не е от леките за реализацията на вашите цели, защото противниците ви ще направят необходимото, за да ви спрат. Не показвайте враждебността си към инакомислещите. Покажете широтата на мисленето си и ги приемете, като всички останали. Не може да ги промените, за това и не се опитвайте, за да не загубите от енергията си. Вървете по своя път и не пречете на другите да следват техния.

Красноречиво изразете чувствата си към човека, когото обичате. Положителните емоции ще са свързани със семейството. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, които да употребите за подобряване условията у дома. Има вероятност да получите предложение за допълнителна работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!