Събота, 16 Ноември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 01 Май 2018

1736

Дневен хороскоп - Телец - 01.05.2018 - Успех

Днес е препоръчително да избягвате всичко, което ви натоварва, да спазвате поетите обещания и да бъдете организирани в делата си, за да не се провалите.

Успешен ден, който в службата ще премине спокойно, но при провеждане на контакти в обществените среди или тези от бизнеса, ситуацията съвсем няма да е такава. Напрежението ще нарасне и ще последват сблъсъци. Повечето Телци няма да се двоумят да нанесат удар на противника си. Обуздайте недоволството си и не обвинявайте околните за всичко. Собствената ви работа се развива успешно, има дори възможност за издигане в службата. Това естествено предполага поемането на повече отговорности, но вие сте готови за високи постове.

Заемете се с важните задачи още от сутринта. Избягвайте прибързаните изказвания, даващи оценка за някого или за работата му. Реагирайте предпазливо на новите познати, не позволявайте да навлизат в личната ви територия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година