Петък, 3 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 01 Май 2017

2997

Дневен хороскоп - Телец - 01.05.2017 - Успех

Днес е препоръчително да избягвате всичко, което ви натоварва, да спазвате поетите обещания и да бъдете организирани в делата си, за да не се провалите. Успешен ден, който може да премине спокойно, но при провеждане на контакти в обществените среди или тези от бизнеса, ситуацията ще е малко по-динамична. Емоцията ще нарасне и ще последват разговори по същество. Повечето Телци няма да се двоумят да изискат това, което смятат, че им се полага. Чувството за собствената ви значимост ще повиши претенциите ви към заобикалящия ви свят. Приемете, че има и други като вас, с които не бива да се конфронтирате, ако желаете да задържите постигнатото.

Мислете позитивно и по-често търсете мнението на хората, които уважавате и обичате. Хубаво време да започнете нещо ново, да направите нещо за пръв път, да посадите дърво. Изобщо, важното е да действате и да не се подмотавате. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година