Петък, 19 Юли 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 01 Декември 2017

4790

Дневен хороскоп - Телец - 01.12.2017 - Трудности и сполуки

Тежък ден, през който е по-добре да ограничите общуването, да контролирате мислите си и да простите обидите към себе си. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за петък, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт.

Избухне ли такъв ще последва ярка полюсна противоположност със събеседника. Срещате известни трудности, което ще наложи да промените или забавите плановете си. Не пестете усилията си за да подобрите доколкото можете положението. Радвате се на солидарни отношения с колегите, което значително ще подобри резултатите от общата ви работа на работното място. В личен план ви предстои промяна в отношенията със сърдечния партньор. Ориентирайте вниманието си към задачи вместо да губите време и се опитайте да действате решително.

Не очаквайте благодарност от онези, на които сте помогнали. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година