Сряда, 21 Август 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 01 Април 2018

3808

Дневен хороскоп - Телец - 01.04.2018 - Не спорете

Няма съмнение, че представителите на Телец са пред нов старт. Тази тенденция е неотменима, макар че за някои може и да не започне през април. Това не е фатално, защото е невъзможно да не се случи.

Тази неделя може да се окаже доста напрегната и ядовита. Избягвайте противоречията и не участвайте във временна обща работа, за да не останете измамени. Някои от зодията ще достигнат до успешен финал на преговори, продължили дълго и мъчително. За други от знака такива ще завършат най-рано след седмица. Действате доста непредсказуемо за хора, които обикновено обмислят всяко свое действие. Ако сте преценили обаче, че имате шансове за успех, това наистина ще е така. Добра новина, свързана с вашия любим човек допълнително ви стимулира да действате в избраната посока.

На някои от вас предстои неочаквана среща. Финансовите въпроси ще придобият особена важност днес. Вероятно ще се наложи да свикате „семейния съвет“ и да обсъдите всички приходи и разходи. Помислете за дългосрочните, например, свързани с годишната отпуска. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година