Петък, 29 Септември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 08 Август 2018

1607

Дневен хороскоп - Стрелец - 08.08.2018 - Действайте честно и откровено

Започнати проекти днес могат да бъдат прекъснати не по ваша вина, по-добре работете върху подготовката им и отложете началото им за по-подходящо време. Работете по задачите си, без суета и съмнения.

Можете да влияете на развитията и да ги променяте към добро, за това не се колебайте, когато това се очаква от вас. Съдбовните предпоставки за вашата успешна реализация в сряда са надеждно подчертани. Днес имате възможност да свършите доста неща и ако не се поддавате на различни настроения, ще останете доволни от себе си. Печелите околните на своя страна с предложение, на което те не могат да устоят. Направете нещата така, както сте обещали, тъй като в противен случай са възможни неприятности.

Среща със стар приятел ще ви настрои носталгично. Не си позволявайте никакви разходи освен обичайните и неизбежните. Предотвратете опитите да ви „зарибяват“ с изгодни оферти още в самото им начало. Ако все пак случайно ви хрумне, че искате да купите нещо ново не го правете преди да сте обсъдили със „семейния съвет“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!