Събота, 21 Септември 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

3164

Дневен хороскоп - Стрелец - 07.03.2018 - Притеснителен ден

През този ден огромна част от Стрелците ще действат активно за реализиране на целите си. Вероятността да осъществите намеренията си е голяма, но и напрежението няма да е малко.

Очертават се тайни заговори в партньорството. Възникват кавги, които преминават в открита вражда. Промяната ще внесе повече светлина в живота ви, не се затваряйте в себе си. Засилете контактите си с хората, които уважавате и дайте предимство на доброто в живота си. Неусетно ведрина и спокойствие ще завладеят душата ви. Може би това е вашият начин да преоткриете себе си, не се колебайте да се доверите на интуицията си.

Заредете се с търпение, околните непрекъснато ще ви занимават с въпроси, които изобщо не ви интересуват. Част от тях ще са си чиста клюка, но ги изслушайте внимателно. Скоро ще разберете истината и ще установите на кого до колко може да се вярва. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година