Неделя, 5 Април 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 06 Септември 2017

2632

Дневен хороскоп - Стрелец - 06.09.2017 - Решителни действия

Вашият шанс за сполука е изразителен, а една от значителните възможности за напредък, която сряда ви предоставя е стабилизацията на деловите позиции. Събитието може да се осъществи по необичаен начин – след скандал с противници и мощният удар, който ще нанесете върху тях. 

Стремежа ви да постигнете желаните резултати ще ви доведе до положително развитие на делата ви. Ще има кой да ви протегне ръка, но е добре да не го забравяте и вие. Допълнителни доходи ще ви позволят да осъществите едно пътуване или да заделите средства за планиран ремонт. Навици, чувства и спомени ви владеят едновременно. Съзнанието ви е заето предимно с въпроси, свързани с романтиката, любовта и интимния ви живот.

Ако имате някакви затруднения с партньора на тези теми това е денят, в който бихте могли да ги преодолеете с откровен разговор. Днес ще имате нужда от признание. Изглежда странно - някой толкова бляскъв и самоуверен като вас да има нужда от признание, но какво е Слънцето, ако не дава живот, топлина и светлина. Вие имате нужда някой да приеме и да оцени нещата, които давате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година