Неделя, 26 Май 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 06 Юни 2018

1990

Дневен хороскоп - Стрелец - 06.06.2018 - Успех и нерви

Днес е противопоказно да проявявате гордост – наказанието за нея ще последва незабавно. Интуицията ви е силна и ви помага да се ориентирате в сложна ситуация, въпреки, че не пристъпвате към нищо, преди да сте го обмислили детайлно.

Безспорно успешна за делова реализация на Стрелците, сряда ще бъде и доста напрегната за вас, защото в службата се очертават ярко нервни ситуации, които в повечето случаи щи прераснат в конфликти. Не са изключени изненади и разочарования, които може да сведете до минимум, ако по-малко разчитате на другите. Можете да се справите и сами с проблемите си, очевидно естеството им е по силите ви, не търсете внимание другаде. Погрижете се за себе си, оздравителните процедури ще имат бърз ефект.

Ще ви е доста трудно да разположите задачите си във времето, с което разполагате. Потърсете сътрудничество или начин да промените сроковете. Ще напреднете с уреждането на някакъв юридически въпрос. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!