Сряда, 24 Юли 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 04 Март 2018

3973

Дневен хороскоп - Стрелец - 04.03.2018 - Следвайте планираното

Нервен ден, който би бил много неприятен за Стрелците, ако звездното пространство бе лишено от някои благоприятни влияния, които засилват късмета на родените в знака.

Ако предварително сте изградили план за действията си,, не го пренебрегвайте. Следвайте го стриктно и ще успеете. Няма да останете безучастни към събитие, което привлича със значимостта си повече хора. Ще се включите в него и заради желанието си за изява, изпитвате необходимост да съветвате, показвате и насърчавате. В живота на някои от вас ще се появи нов човек, чиято роля ще бъде неоценима. Първоначално ориентирайте усилията и вниманието си към занимания, които лично ви засягат.

Може да са свързани със здравето, външния вид или облеклото ви. Вечерта е възможно да ви посетят или да ви поканят на гости. Не отказвайте, преживяването ще е незабравимо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!