Сряда, 27 Май 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Юни 2018

1927

Дневен хороскоп - Стрелец - 04.06.2018 - Трудности

Днес е препоръчително да избягвате хвалбите и да стоите по-далеч от хора, които редовно ви създават проблеми. Днес Стрелците са преследвани от малшанс, а негативното звездно въздействие обхваща деловата изява и емоционалното състояние на родените в знака.

Нервността ви е мнго висока. Внимавайте и се пазете от нещастни случайности. Обществените среди ви разкриват печеливши възможности. Въпреки емоционалната си природа, сте склонни да проявите завидно търпение при преследването на поставената цел. Тази способност ще ви е особено необходима днес. Успехът е твърде възможен, но не прекалявайте със самоувереността си. Ориентирайте усилията си към практически занимания, свързани с дома и битовото устройство.

Енергетиката ви е стабилна и днес бихте могли да се справите с голямо количество физическа работа. Ако ви предложат помощ приемете без прекалена взискателност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година