Четвъртък, 17 Октомври 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

2685

Дневен хороскоп - Стрелец - 31.03.2018 - Не спорете

Добро справяне с въпроси от материално естество, шанс за парични печалби и за успешно партньорско взаимодействие, но неудобен ден за преговори и за пътуване.

В общи линии събита ви носи успехи от материален тип, но не е препоръчителна за разрешаване на спорни въпроси, тъй като днес не ви липсва агресивна настройка, макар че не е изключено някои да действат компромисно. Значителна част от Стрелците са завладени от мощен любовен импулс, което със сигурност ще ги отклони от поемането на важни ангажименти. Напълно убедени сте в успеха си и трудно понасяте критика днес. Имате своите основания и те наистина изглеждат непоклатими. Въпреки това много полезно ще ви е ако се вслушате в мнението на някой друг, чиито авторитет е безспорен.

Очертава се интересна връзка с личност, която отдавна ви привлича с нестандартното си мислене и подход на действие. Предстоят делови срещи с нови партньори. Обмисляйте изказванията си и запазете дистанция. Някой ви наблюдава и е важно какво впечатление ще направите. Не е изключено да получите интересно предложение за нова или съвместна работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година