Понеделник, 5 Юни 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

3242

Дневен хороскоп - Стрелец - 31.03.2018 - Не спорете

Добро справяне с въпроси от материално естество, шанс за парични печалби и за успешно партньорско взаимодействие, но неудобен ден за преговори и за пътуване.

В общи линии събита ви носи успехи от материален тип, но не е препоръчителна за разрешаване на спорни въпроси, тъй като днес не ви липсва агресивна настройка, макар че не е изключено някои да действат компромисно. Значителна част от Стрелците са завладени от мощен любовен импулс, което със сигурност ще ги отклони от поемането на важни ангажименти. Напълно убедени сте в успеха си и трудно понасяте критика днес. Имате своите основания и те наистина изглеждат непоклатими. Въпреки това много полезно ще ви е ако се вслушате в мнението на някой друг, чиито авторитет е безспорен.

Очертава се интересна връзка с личност, която отдавна ви привлича с нестандартното си мислене и подход на действие. Предстоят делови срещи с нови партньори. Обмисляйте изказванията си и запазете дистанция. Някой ви наблюдава и е важно какво впечатление ще направите. Не е изключено да получите интересно предложение за нова или съвместна работа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-