Петък, 28 Февруари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 31 Май 2018

1749

Дневен хороскоп - Стрелец - 31.05.2018 - Реализирани цели, но много нерви

В забързано темпо ще следвате ангажиментите, отговорностите и желанията си, а свършеното ще ви прави доволни. За ангажираните с делова дейност, четвъртък се оказва много нервен, а по-сприхавите от знака да въздържат агресията и импулсивността си, защото може да последват непредсказуеми събития.

Денят предоставя много добри условия за утвърждаване на делови преговори и споразумения. Денят ви ще бъде натоварен за това не си губете времето в безсмислени спорове и не отдавайте голямо значение на дреболиите. Не разпилявайте енергията си, а се съберете и довършете започнатото. Ничии чувства не бива да се пренебрегват, още повече на човек, който силно ви привлича. Ако сте сгрешили, поправете се.

Ще се наложи да се справите с доста „уравнения, съдържащи повече от едно неизвестно“ днес. Не се обезкуражавайте. Потърсете мнението на по-опитни от вас. Решението ще дойде от неочаквана посока и по неочакван начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година