Понеделник, 15 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 31 Януари 2018

3633

Дневен хороскоп - Стрелец - 31.01.2018 - Откриват се нови възможности

По подобие на Скорпионите, които ще си послужат с лъжи, част от Стрелците също са готови да го сторят, но този път към успеха е доста „хлъзгав”, и специално днес не гарантира нищо добро.

Силата ви е в честността и добрата стратегия. Предстоят ви четири последователни реализации. Ревизирайте претенциите си и не допускайте да се превръщат в причина за недоразумения и раздели с хора от обкръжението ви. Добрият тон изисква да сте вежливи, като потиснете желанието си да назидавате и ехидничите, съобразете се с общото настроение. Нечие решение може да ви натъжи, но не унивайте, ще дойде и ваш ред в приоритетите на онези, на които държите. Непредвидено събитие, свързано с роднина или приятел ще ви разтревожи.

Не се захващайте с нови проекти, ако не сте си осигурили нужните ресурси. Намалете инициативата, няма да получите очаквания ефект. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!