Сряда, 24 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

3838

Дневен хороскоп - Стрелец - 31.12.2017 - Шанс за сполука

Шансът за сериозна сполука ще зарадва Скорпионите през последния ден на годината. Добрата енергия днес ще се отрази на работата и самочувствието ви.

В движение ще отхвърлите много задачи, с което ще си спестите бъдещи притеснения, а и ще помогнете на някой, който очаква това от вас. Денят е подходящ за изпълнение на творческите ви планове, за начало на добри дела и духовни практики, за прекъсване на ненужни връзки, възстановяване на стари или започване на нови. Въздържайте се от обещания. Нараства обществената и социална активност. Не късайте и не подарявайте цветя. Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации.

Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък. Ако сте дали някакви обещания, особено на родителите или децата си, то постарайте се да ги изпълните. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!