Събота, 23 Март 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 30 Март 2018

3025

Дневен хороскоп - Стрелец - 30.03.2018 - Чудесни условия

Петък е характерен с много добри условия за професионална и финансова реализация, но предупреждава по-експанзивните да укротят емоциите и агресията, защото може да последват доста неприятности.

Денят ще е тягостен за онези Стрелци, които не се чувстват здравословно добре. Днес сте творчески настроени, затова използвайте възможността да изявите въображението си. Имате доста интересни идеи, споделете ги с хора, на които държите. Настроенията ви са доста променливи, постарайте се да не се поддавате на излишни емоции. Незначителните задачи ще са последното нещо, за което ще мислите днес.

Личните отношения ще са много по-интересни, а и обещаващи за онези от вас, които в момента нямат стабилна връзка. Семейните представители не бива да допускат намеса на роднини в отношенията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година