Сряда, 29 Януари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

2826

Дневен хороскоп - Стрелец - 03.03.2018 - Нерви и противоречия

Позициите на Стрелците са стабилни и безпроблемно ще реализират целите си ако не се поддадат на изкусителната мисъл да хитруват при реализиране на целите си.

Противоречията с колегите или с партньорите в бизнеса ще предоставят шанс на противниците ви за реализиране на печалби. С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Не е изключено да получите някои забележки и даже сериозни критики за работата си.

Вслушайте в препоръките, вместо да отричате фактите. Във ваша полза е да подходите рационално и дори да поблагодарите за споделения опит. Ще стабилизирате позициите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година