Сряда, 17 Юли 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 03 Юли 2018

1053

Дневен хороскоп - Стрелец - 03.07.2018 - Изразително напрежение

Ползотворен ден за любов, смирение и прошка. Онези, които търсят, ще намерят, а даващите ще се радват на внимание и грижи. Въпреки всичко някой неприятности и напрежение също характеризират този ден.

Деловите взаимоотношения в службата или извън нея не биха могли да се определят като нормални, защото ще изобилстват с лъжи и нечестност а това означава и много нерви, които трябва да задържате, за да не последва нещо по-лошо. Притеснявате се излишно относно изхода от предстоящ разговор с близък човек. Излагате убедително аргументите си и не оставяте съмнение, че сте искрени. Можете да разчитате, че това ще бъде оценено по достойнство.

Насочете усилията си за осъществяването на нещо интересно, което ви е хрумнало напоследък. Резултатът ще ви удовлетвори. Проявете последователност в ежедневната си дейност. Някой външен ще се опита да ви предразположи към откровени разговори. Не позволявайте да се случи, ще ви въвлече в интрига.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година