Четвъртък, 8 Декември 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Септември 2022

668

Дневен хороскоп - Стрелец - 29.09.2022 - Кавги

Вашият четвъртък няма да бъде по-добър от този на Скорпионите поради остри противоречия и ярки кавги с един или повече хора. В много случаи въпросните кавги ще предизвикат раздяла, която явно е предпочитаният вариант от някои, защото взаимоотношенията са в пълен разпад.

Събитията от деня ще ви предложат немалко изненади като повечето от тях са желани от вас. Възможностите за изява, които търсите са налице,а останалото зависи най-вече от вас. Непланирана среща с интересна личност може да промени плановете ви за близките дни. Близките ви очаква от вас повече внимание. Късметът ви и днес няма да ви изневери. Лична информация, споделена преди време в директен разговор или в социалните мрежи ще придобие публичност.

Фактът, че е станала достояние на много хора първоначално ще ви ядоса, но ако успеете да овладеете емоциите, ще намерите начин да се измъкнете от не съвсем приятната ситуация. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година