Неделя, 24 Октомври 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 29 Октомври 2017

3436

Дневен хороскоп - Стрелец - 29.10.2017 - Действайте умерено

Голяма част от Стрелците ще насочат вниманието и усилията си към стабилизиране на личните си позиции, но е малко вероятно да успеете с плана си. Преценете много добре възможностите си преди да действате.

Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Ако се вгледате по-добре в себе си, ще откриете слабостите си. Приемете ги спокойно и се коригирайте. Възможно е времето ви да бъде ограничено за личните нужди. На повечето от вас все пак ви предстои успешен ден във всяко едно отношения. Заемате се с различни дела, но въпреки това имате достатъчно енергия и възможности да се справите с тях. Очаквате твърде много от човек, който не е в състояния да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас.

Постъпвате разумно с деликатна ситуация. Настроението ви като цяло е ведро и ще остане такова, ако не се наложи да общувате с неприятни хора. Може би сте канени на някакво тържество или пък ще ви посетят изненадващо. Дистанцирайте се в момента, в който усетите, че присъстващите започват да оформят враждуващи лагери. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година