Неделя, 29 Януари 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 29 Март 2018

3389

Дневен хороскоп - Стрелец - 29.03.2018 - Ново изпитание

Колкото и неприятно да е, този четвъртък ще ви изпрати през вземането на вашна решение касаещо битов проблем. Това със сигурност ще внесе известно безпокойство у вас, но в никакъв случай няма да ви спре да вървите устремено напред.

Затрудненията дори може да спомогнат за постигането на по-добри условия за работа и живот. Идеите ви ще бъдат взети предвид, от което ще последват очаквани за вас развития. Отговорни към себе си и това, с което се занимавате, ще се погрижите и за предстоящите си изяви, оставайки добро впечатление на заинтересованите около вас. Преминете на по-лека храна, избягвайте месото и се пазете от травми. Отношението ви по конкретни въпроси е трудно възприемчиво понякога за околните.

Не си давате сметка, че е възможно да оскърбите незаслужено хора, на които държите. Денят ще ви предложи интересни срещи, които ще ви заинтригуват с печеливши възможности. Възможни са разногласия с интимния ви партньор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-