Неделя, 13 Юни 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

3206

Дневен хороскоп - Стрелец - 29.05.2018 - Много силен късмет

С практични действия и въпреки умората ще се чувствате доволни от свършеното сега. Добър за реализацията ви ден, който блести преди всичко с „луд” късмет.

Към това трябва де се добави,че Стрелците, които разчитат на хитроумни ходове, лесно биха дестабилизирали позициите си, тъй че не опитвайте. Разчитайте на съдбовните дадености, а те съвсем не са за пренебрегване. Радвате се на добро настроение днес и на повишено самочувствие. Работата ви се развива успешно, ваш проект ще бъде одобрен от високопоставена личност и това ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Не пренебрегвайте помощта, която ви предлага ваш колега, много скоро може да имате нужда от нея. Вечерта ви очаква приятна изненада от човек, към когото не сте безразлични.

Доста динамичен ще е днешния ден. Ще получите нова, актуализирана информация, благодарение на която ще успеете да промените условията по стар договор и да си осигурите по-добри резултати. Използвайте времето си за самообучение, а не за участие в интриги, дори под формата на добронамерена уж шега. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година