Вторник, 29 Ноември 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 29 Декември 2018

1589

Дневен хороскоп - Стрелец - 29.12.2018 - Нерви

Твърде съмнително е, че Стрелците ще успеят да осъществят намеренията си днес, защото ще научите за клюките и хулите изречени от някого по ваш адрес.

Това ще събуди гнева ви, и дори да не последва скандал с въпросната личност, нервната превъзбуда ще парализира градивността ви. Ще си спестите време и пари, ако ограничите активността си в рамките на текущите занимания и не започвате нови. Ако преодолеете моментът на нерви, работата ви днес ще бъде успешна и затова се радвате на добри резултати като цяло. Не очаквате прекалено много от дадено събитие и това ви предпазва от разочарование. Срещате разбиране от страна на близък човек за нещо, което отдавна ви интересува.

Разсъждавате в твърде черни краски и изглежда това е под влиянието на хората около вас. Просто се приемете каквито сте - истински и съвършени. На който не му изнася, да се изнася, както се казва. Вечерта ще е най-добре да си починете, тъй като едва ли ще сте в състояние да се заемете със сериозни неща. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година