Вторник, 27 Юли 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 28 Ноември 2017

4097

Дневен хороскоп - Стрелец - 28.11.2017 - Добри възможности, но избягвайте кавгите

За Стрелците денят е чудесен, но и вие ако не се владеете, рискувате да достигнете до разочарования. Тук става дума за службата и бизнеса, където ще възникнат пречки за осъществяване на намеренията.

Кавгите не са от полза. Ако достигнете до такива ще последва скъсване на отношенията. Възможно е стремежа ви към изяви да ви срещне с такива, които не споделят идеите ви, но не го превръщайте в драма. Днес ще ви се наложи да защитаване отривисто интересите си, затова се пригответе за активен ден. Не се занимавайте със странични дейности, те няма да ви донесат удовлетворение. Съсредоточете се върху основната си работа, която никак няма да е малко. С умели действия укрепвате авторитета си и това ще ви е от полза за в бъдеще. Вечерта намалете инициативата.

Не е изключено действията и предложенията ви да не бъдат оценени правилно, а смисълът на изказванията ви да бъде разбран съвсем погрешно. Ориентирайте се предимно към самостоятелни действия, които не са свързани със странични резултати. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година