Понеделник, 11 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 28 Февруари 2018

3282

Дневен хороскоп - Стрелец - 28.02.2018 - Финансова сполука

Делови и личностен успех ще преследва Стрелците през днешния ден. Всичко, с което се заемете ще има благоприятен завършек. Във всяка една връзка най-важно е доверието.

Вярата на някой във вас расте и не без основание. Предстоящите развития ще потвърдят очакванията ви. Ще имате важни срещи, контакти и ползотворни очаквания. Денят ще ви поднесе приятни изненади, ще научите новини, които с трепетно вълнение чакате от много време. Някои от вас ги очаква издигане в службата, а други интересни предложения за намиране на трудови занимания. Участията в конкурси, изпити и интервюта ще ви удовлетворят и ще се окажат трамплин в кариерата. Не бързайте с предложенията. Участвайте в различните дискусии повече слушайки и мислейки.

Ако предпочитате да работите по собствен метод, то направете го без да търсите одобрение. Много скоро колегите сами ще последват примера ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!