Четвъртък, 1 Декември 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 27 Декември 2017

3304

Дневен хороскоп - Стрелец - 27.12.2017 - Удовлетворени от резултатите

Задоволителни бизнес резултати ще зарадват Стрелците тази сряда. С направеният си избор ще дадете зелена светлина на нови начинания, спестявайки си разходи и други нежелани развития.

За предпочитане е да се съсредоточите върху себе си и начините, чрез които бихте могли сами да сте си полезни, като трансформирате енергията си в добри проявления. За последното ще ви помогнат занимания с йога и други духовни практики. Ако страдате от бронхит и простуди парната баня ще прочисти дихателните пътища. Стремежът към промяна на мнозина от вас, най-сетне ще бъде удовлетворен. Неочаквано събитие ще даде нова и желана от вас насока на живота ви. Предпазливостта при вземането на решение няма да ви навреди, но не се бавете много.

Едва ли ще се случи нещо, което да наруши душевното ви равновесие. В състояние сте да контролирате събитията и да следвате замислите си. Ако проявите малко повече инициатива и организирате някакво развлечение за близките си те ще ви дарят с най-милите си чувства. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година