Понеделник, 6 Декември 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 26 Ноември 2021

495

Дневен хороскоп - Стрелец - 26.11.2021 - Силни ядове

Много напрегнат ден, който ясно показва, че ще избухне мощен скандал. Ще дадете заслужен урок на противника си, но ситуацията сама по себе си е неприятна и ще извади мнозина от равновесие, което освен, че пречи на деловата дейност, отеква негативно и върху емоционалното равновесие.

Приемайте другите такива, каквито са и се опитайте да възпрете напиращата да ви обсеби агресия. Кажете си, че днес ще се грижите само за приятното си настроение и няма да се впечатлявате от никакви дразнители наоколо. Нуждаете се от време за себе си и това време е дошло. С децата ще направите семейната трапеза по-празнична и ще търсите нови позитивни поводи за да направите по-добра атмосферата в дома си. Приоритетно работата ви ще изисква колективно участие.

Не се опитвайте да се справите с всички текущи задачи самостоятелно само, за да изпъкнете пред останалите членове на колектива. Не само ще ги научите да кръшкат, ами и ще предизвикате завист. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година