Вторник, 26 Май 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

1689

Дневен хороскоп - Стрелец - 26.05.2018 - Домашни проблеми

Работете с упорство върху делата си, без да стигате до физическо изтощение, за да улесните бъдещите си изяви и обвързващи ви ангажименти.

За успешната ви реализация събота не е лоша, но за мнозина от знака ще е утежнен поради проблеми свързани с дома или с бизнеса. Материален успех постигате,но няма да е възможно да се срещнете с някого във връзка с уговорка относно поемането на нови делови ангажименти. Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите.

В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи. Намалете контактите. Доста сте чувствителни, впечатлителни и емоционални днес и склонни да размишлявате дълго и безплодно за несъществени дреболии. Останете в позната обстановка и в компанията на близките си, ще ви подейства успокояващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година