Четвъртък, 6 Октомври 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 26 Декември 2017

3088

Дневен хороскоп - Стрелец - 26.12.2017 - Късметът е с вас

Празничното настроение все още не е отминало и при Стрелците. Денят е наситен с приятни емоции и весели преживявания. Погрижете се за дома и семейството си, и зарадвайте близките си с още подаръци.

Опасно е да се поддавате на негативни пориви и ако усетите такива, веднага ги прогонете. Направете си преценка и се пречистете от лошото. Запознанства с хора, които събуждат у вас уважение, обновяват идеите и настроението ви ще направи деня ви интересен. Ако се чувствате объркани използвайте методите, които намирате за уместни. Повече разчитайте на себе си, нека другите да се съобразяват с вас. Имате качества, които ви помагат търпеливо да чакате успеха си и това ви помага да постигате намеренията си. Денят е подходящ и за лични занимания.

Ще се наложи да се справите бързо с непредвидено затруднение, свързано с подготовката на някакво начинание. Действайте с типичната си стремителност. Оригиналното ви решение ще се окаже и правилно, и приложимо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година