Понеделник, 24 Февруари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

2739

Дневен хороскоп - Стрелец - 25.03.2018 - Благоприятни възможности

Бъдете обективни и прецизирайте работата си с оглед на предстоящите развития. Окуражителен в развитието си, неделя ще зарадва Стрелците с добри условия за реализация на делови и финансови цели.

Негативните моменти имат изразително отношение към разбирателството в службата и деловите среди, и към здравословното състояние. Денят е чудесен за преговори. Каквото и да се случи го приемете спокойно. Вслушвайте се в съветите на другите и не пренебрегвайте помощта на никого. Дистанцирането ви от някого няма да ви помогне. Излезте от ролята, която играете и бъдете естествени. Ще ви е много по-приятно да се уедините, да си подберете няколко занимания, които ви харесват и от време на време да ги променяте.

В рамките на деня ще ви потърсят приятели, за да ви споделят личните си грижи. Постарайте се да игнорирате дребните интрижки. Вечерта ще се радвате на внимание и подаръци. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година