Вторник, 26 Септември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 25 Май 2018

2088

Дневен хороскоп - Стрелец - 25.05.2018 - Въздържайте се

Това ден е много подходящ за пътувания и разходки сред природата. Правейки равносметка и оценка на делата си, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки.

Енергични и с всеобхватна интензивност, Стрелците не крият и наличието на агресивност в подхода им към съответните цели. Ограничавайте демонстрацията на последното, за да ни избухнат противоречия, които едва ли ще донесат нещо добро. С отговорното си отношение към социалните проблеми, ще се включите в инициативи, изразяващи позициите ви по тях. Ще работите за добруването на повече хора, с което ще повишите собствената си популярност. В общите си дела ще постигате разбиране с партньорите си и това допълнително ще ви стимулира.

Вероятно ще попаднете в доста шумна и разнородна компания. Слушайте и наблюдавайте. Намесвайте се само, когато сте абсолютно сигурни в твърденията си. Ще впечатлите присъстващите, а някой даже ще се опита да скъси дистанцията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!