Сряда, 8 Февруари 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 25 Януари 2018

3843

Дневен хороскоп - Стрелец - 25.01.2018 - Спокойствие и успех

През днешния ден се пазете от интриги, агресия и насилие. Емоционалният и социалният баланс са ярка характеристика за Стрелците в четвъртък, а късметът ви през този ден е силно подчертан.

Намира място в обществените контакти и партньорските взаимоотношения. Ангажираните с деловите си цели безсловно ще постигнат чудесна реализация. На път сте да реализирате финансова или друга сделка, за която сте подготвени и я очаквате. Работата няма да ви носи напрежение, имате цел и сте мотивирани да разгърнете потенциала си. Водени от разума и не без участието на интуицията си, ще вървите напред, преодолявайки по-леко затрудненията по пътя си. Творческият ви потенциал е силен. Не е изключено да ви хрумнат поредица интересни идеи, свързани с финансите ви, но с диаметрално противоположен ефект.

Ако сте решили да харчите, а не да заработвате допълнителен доход, то непременно трябва да обсъдите ситуацията с близките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-