Сряда, 19 Февруари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 25 Август 2018

1502

Дневен хороскоп - Стрелец - 25.08.2018 - Пречки от врагове

Енергични и борбени за реализацията си, Стрелците ще засвидетелстват изразителна активност за осъществяването на намеренията си. През този ден ще имате успех за личните си цели.

В делово отношение ситуацията е мъчителна поради пречки издигнати на пътя ви от явни врагове. Изразете по подходящ начин мнението си по обсъждан въпрос, без това да се отрази на взаимоотношенията ви с околните. В бизнеса си сте вложили немалко, за това имате очаквания, но не пренебрегвайте страничните фактори, които често се оказват по-силни. Проявете последователност и преглеждайте обстойно всяка новопостъпила информация, свързана с деловите ви задължения.

Не е изключено да получите интересно предложение за сътрудничество. Започнете обсъждане, като уточнявате ясно всички детайли. Следвайки чувствата си, ще намерите път към сърцето на човека, който ви вълнува. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година