Вторник, 21 Май 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

2583

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.03.2018 - Укротете емоциите

Възприемчиви към нови знания и умения, насочете внимание към разширяване на информираността си и подобряване на квалификацията си. Събота е емоционално наситена и може да предизвика нервни реакции у мнозина от Стрелците.

Свързани са с професионалната реализация или с административни пречки. При бизнесмените ситуацията е различна. Вие ще се радвате на ярък успех. Препоръчително е да се владеете. Деловите ви контакти днес са на ниво. Предложенията ви се възприемат радушно и шансовете да успеете са значителни. Семейството е възможно да страда поради това, че го пренебрегвате. Организирайте делата си и ще намерите време за близките си.

Може дори да успеете да ги изненадате приятно с помощта на ваш приятел. Контролирайте амбициите, емоциите, думите и постъпките си. Прекалената активност и опит да наложите мнението си ще се натъкне на остро противопоставяне. Наблюдавайте реакциите на околните. Ще разберете кой има намерение да „ви подлее вода“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година