Събота, 25 Януари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

1843

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.05.2018 - Личен успех

Много вероятно е личност, която се стреми към по-голяма близост с вас да ви изненада приятно. Погрижете се сами за делата си, без да очаквате от другите да се досещат за мислите и намеренията ви.

Безусловно успешен, но и нервен ден, характерен с много късмет за реализация на лични цели, и силно дразнение в деловите и обществените среди, предизвикано от нечестното отношение на хората, с които ще контактувате във въпросните сфери. Изпълнени сте с добри намерения, както по отношение на работата си, така и за отдиха на семейството си. Като цяло денят е подходящ за изпълнението им, стига с припряността и скритите си тревоги да не объркате плановете си. Ще решите спорен въпрос, за някои свързан с финанси, за други с лични взаимоотношения.

Не прекалявайте с физическата работа, не е желателно да се преуморявате днес. Преценете финансовия ефект от участието си в различни проекти за по-дълъг бъдещ период и реагирайте своевременно, ако установите, че не си заслужава усилията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година