Петък, 27 Януари 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 24 Юни 2018

2030

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.06.2018 - Пречки

Не се обезкуражавайте от провали, ако се появят такива и се пазете от конфликти. Въпреки някои явни и видими неудобства, неделя не ви лишава от успех и материални постижения.

Неприятното през този ден се свързва с намеренията за осъществяване на по-значими цели. Ще се сблъскате с непреодолими пречки от страната на влиятелна личност. Динамичното ви ежедневие в съчетание с полезността на контактите ви правят значими за хората, които са покрай вас. Ще решавате проблемите и ще разработвате идеите си и бизнеса ви ще се развива в желаната от вас посока. Повече мислете за себе си, не всичко, от което се нуждаете е налице.

Точно днес не е препоръчително да се хвърляте в любовни авантюри. Както и да ви изглеждат нещата бъдете сигурни, че ще завършат зле. Или ще навредите на репутацията, или ще навредите на здравето си, а и едното, и другото ще се отрази зле на финансите ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-