Събота, 4 Април 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 24 Декември 2019

971

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.12.2019 - Успехи

Някои ситуации, свързани с външни фактори внушават на мнозина от зодията, че им липсва стабилност, което всъщност съвсем не е така. Целта е да бъдете подведени за сключване на делови съюз, след което някой да се възползва от вас. Внимавайте!

Денят ще бъде успешен и печеливш. На работното място или в друг случай ще се сблъскате с променени условия и нови изисквания, които могат да внесат известно разместване в програмата ви и дори безпокойство днес. Денят ви ще е усмихнат, ще се радвате на професионални и лични успехи. Работите упорито и заслужавате достойна отплата за усилията си. Не се наказвайте, ако забележите завист у другите. Децата ще ви зарадват с добри новини и ще ви поканят да споделите вълненията им. Приемайте случващото се около вас по-философски.

Предстоят едни от най-светлите празници, източник на вдъхновение и благородни помисли. Ако някой ви е ядосал помислете си, че е било от невнимание, а не от враждебност или лош характер. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година