Петък, 24 Май 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1461

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.08.2018 - Значителен шанс за успех

Петък е доста благоприятен за Стрелците, а постиженията на някои от зодията ще надминат очаквания им. Не става дума само за печалба под формата на пари.

Имате шанс да сключите изгодна сделка или да подпишете делово споразумение, което ще е изключително ползотворно. Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви. Вероятно ще изникнат някакви затруднения с предишна сделка или в следствие погрешно решение.

Няма да е фатално, ще имате възможност да оправите нещата без материални загуби или със съвсем минимални такива. Не се опитвайте да запазите случката в тайна, ще навредите на отношенията си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година