Петък, 19 Април 2024
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 24 Април 2018

2116

Дневен хороскоп - Стрелец - 24.04.2018 - Успех, но и кавги

Днес бъдете търпеливи и потиснете раздразнението си, ако такова се появи. Кавги, свързани с финансови противоречия, може да помрачат настроението на Стрелците през този вторник.

Владейте се! Вашето предимство е значително, а предстоящите тридесет дни ще ви радват с чудесни постижения. Те и днес няма да липсват, както и острите противоречия. Ще се наложи да поработите по-усърдно, за да постигнете очакванията си. На моменти се получава разминаване между тях и онова, което наистина полагате като усилия. Замислете се реални ли са плановете ви и доколко можете да действате по ваш нетрадиционен начин. Събитията ще ви покажат верния път, стига да не се откажете от преследването на целите си.

Покрай текущите си задължения наблюдавайте поведението на близките. Някой ще има нужда от помощ, но ще се чувства неловко да ви помоли. Включете се без излишни приказки, действайте тихо-мълком и не очаквайте благодарност. Крайният резултат ще ви учуди. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!