Неделя, 10 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 23 Юни 2018

1998

Дневен хороскоп - Стрелец - 23.06.2018 - Добра реализация

За повечето Стрелци събота е успешен ден, въпреки че за мнозина от зодията се очертава сблъсък на интереси. Последният ще завърши с остър скандал,, който ще ви принуди да нанесете тежък удар на противника си.

В ежедневието се пазете от коварните действия на някой от околните. Имате силни шансове за професионален напредък, опитайте се да използвате удачно покровителството на властимащите. В личен план ще е добре, ако се отървете от съмненията си по отношение на вашия интимен партньор. В противен случай рискувате да предизвикате сериозен конфликт. Занимавайте се с дейности, изискващи аналитично мислене, а не с такива, изискващи фантазия и творчески подход.

Не разчитайте на въображението си днес. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения при изпълнение на съвсем обикновени, до болка познати задачи. Реагирайте с чувство за хумор, защото в първия момент няма да ви хрумне правилен вариант. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!