Понеделник, 24 Февруари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Вторник 23 Януари 2018

2959

Дневен хороскоп - Стрелец - 23.01.2018 - Пред нов, хубав, плодотворен цикъл

Бъдете добронамерени и не таете злоба към никого, за да вървят гладко делата ви и да се радвате на добри взаимоотношения. И при Стрелците напрежението и постоянните неприятности от околните имат своето реално присъствие от дълго време насам, но вторник е своеобразна граница на този труден период.

Ще възникнат добри условия, които ще ви позволят да се стабилизирате и утвърдите в реализацията си. Повечето от вас днес са под въздействието на любовни вълнения, които трудно се съвместяват с професионалните задължения. Околните проявяват разбиране, но в определени моменти това няма да е така. Опитайте се да извлечете максимална полза от работата си днес, тъй като ви се предлагат шансове, които не са за изпускане. Обърнете повече внимание на здравето си. Реагирайте гъвкаво. Вероятно ще се наложи да промените някои планове в последния момент.

Мислете как да предотвратите отрицателния ефект и най-вече материалните загуби вместо да нервничите и да „тъпчете на едно място“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година