Сряда, 6 Декември 2023
Стрелец

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3326

Дневен хороскоп - Стрелец - 23.12.2017 - Добри делови резултати

Много добри резултати ще постигнат Стрелците в деловата си дейност и при осъществяване на лични или домашни цели, но по отношение на контакти по определени дела и за провеждане на преговори, сполуката е твърде съмнителна, защото мощна личност е издигнала прегради пред вас.

Усвояване на информация, свързана с предстоящи проекти или нова заетост. Ще се съобразите с всичко, което изисква вниманието и присъствието ви днес. Ще работите усърдно, за да приключите в срок със задачите си. Мястото ви в едно сдружение или друго важно събитие е запазено, няма съмнение, че сте желани за партньори и ще затвърдите гласуваното ви доверие. Ще „плувате в свои води“ днес. Обичате дните, в които събитията са динамични, контактите интензивни и заниманията – разнообразни. В този смисъл едва ли ще има от какво да се оплачете днес.

Не стартирайте нови проекти, а довършете старите. Повече обменяйте идеи и по-малко давайте обещания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!