Неделя, 16 Юни 2019
Стрелец

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Април 2018

1940

Дневен хороскоп - Стрелец - 23.04.2018 - Пазете се от измами

Енергетиката на деня е свързана с илюзии и разрушаване на старото и влияе на настроението и светоусещането ви. Доста активен ден за Стрелците, който освен това е носител на достатъчно възможности за сполука.

Очертават се и една негативна ситуация, Тя се свързва с привлекателно, но измамно предложение. Внимавайте! Ще се успокоите едва след като свършите всичко, което сте планирали. Възможно е днес да ви се наложи да работите по проблеми на ваши близки и това да отнеме голяма част от времето ви. Проявете повече търпение и всичко ще си дойде на мястото. С вълнение ще откликнете на покана за среща. На семейния съвет е желателно да обсъдите актуалното финансово състояние и разходите за предстоящия период.

Ако възнамерявате да правите скъпи покупки, то отделете достатъчно време за маркетинг. Офертите он-лайн ще са далеч по-атрактивни от останалите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година