Четвъртък, 23 Септември 2021
Стрелец

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

3210

Дневен хороскоп - Стрелец - 22.12.2017 - Насочете са към контакти с хора

Голяма част от Стрелците не се чувстват особено комфортно днес, а ако влязат в кавги с някого, което е твърде вероятно, петък ще е мъчителен и доста неприятен. Именно за това трябва да избегнете тази развръзка.

Силният ви шанс за успешен ден е свързан с контактите от делови тип и то наситени с добър тон. Мнозина ще насочат вниманието си към оферта, която някой ще им направи днес. През днешния не лек ден стресът зачестява, но ще се справите успешно. Подчинени на емоциите, често ще сменяте настроението си, а с него и решенията си. В подобно състояние на духа не може да очаквате пълноценна реализация на намеренията си. Успокойте се и мислете, като не таите гняв към никого, най-малко към партньорите си. Имате очаквания, но за да се случат трябва още работа.

Ще получите интригуващи новини от далече. Ще ви накарат да се върнете към стара идея, свързана с промяна на местоживеенето ви. Въздържайте се от кардинални решения, поне не точно днес. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година