Петък, 17 Януари 2020
Стрелец

Дневен хороскоп
Сряда 22 Август 2018

1465

Дневен хороскоп - Стрелец - 22.08.2018 - Ярко постижение

Изострената ви интуиция ще насочи вниманието ви към неща, които по-задълбочено да анализирате. Възползвайте се от възможностите си през днешния ден, благодарение на тях ще може да се освободите от товара си, да преодолеете съмненията си и да получите духовни прозрения.

Бъдете по-уверени в себе си. Седмицата ще ви донесе приятни и желани резултати. От вас се иска да проявите малко инициативност и животът ви ще стане несравнимо по-вълнуващ. Приключенията от почивните дни може да са умора за някои от вас. Сега е важно да се съсредоточите върху деловите си планове и да пристъпите към сериозната работа. Ако имате работа, свързана с пътуване и е възможно да я отложите, то по-добре го направете.

Прегледайте условията по текущите си сделки и проверете дали нямат нужда от корекции. Проследете сроковете си, за да не претърпите материални загуби. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година