Петък, 30 Септември 2022
Стрелец

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

1976

Дневен хороскоп - Стрелец - 22.04.2018 - Успех, но възникват кавги

С поведението, опита и уменията си оставате впечатление на стабилни и достойни хора, каквито всъщност сте. Проблеми за реализацията на целите си не се явяват и при Стрелците.

Лошото днес е,че нивото на адреналина е превишило горната граница при мнозина, което ясно подсказва, че в неделя ще има кавги. Иначе денят е надежден, печеливш, и бележи началото на нов едномесечен период. С ярко изразено присъствие ще насочите усилията си в защита на интересите ви. С добра аргументация, премерен изказ и ведро излъчване ще спечелите аудиторията за своята кауза. Оставете място в сърцето си и за любовта, на която все по-рядко ѝ давате ред. Други ще работят за укрепване на семейното си положение.

Не бъдете прекалено взискателни нито към себе си, нито към околните. Отдайте се на спокойни занимания, опитайте се да отстраните битовите проблеми у дома. Не е изключено изненадващо да ви посетят приятели. Първоначално може да ви стане неприятно, но присъствието им скоро ще ви разведри и окуражи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година